Still having problems

View previous topic View next topic Go down

Still having problems

Post by Riccardo on Wed Aug 29, 2012 7:54 pm

when i go into a server the game just wuits itself it doesnt show an error message or anything it just quits itself
avatar
Riccardo
BANNED

Posts : 40
Points : 54
Join date : 2012-06-08
Age : 19
Location : st.paul

Back to top Go down

try this as possible fix

Post by Valkyr on Thu Aug 30, 2012 8:50 am

do this and see if it helps. found it on a mac forum

1] Go to > WOLFENSTEIN: ENEMY TERRITORY > ETMAIN > campaigncycle.cfg
2] Copy/paste > campaigncycle.cfg onto DeskTop
3] DoubleClick > campaigncycle.cfg -- it will open in TextEdit
4] Delete everything that's written there & type this > seta r_fullscreen "0"
5] Click > Save As... > autoexec.cfg > Save
6] When ya see the popupbox that says == You have used the extension .cfg at the end of the name. The standard extension is .txt.
You can choose to use the standard extension instead. == click > Use .cfg
7] Put autoexec.cfg in > WOLFENSTEIN: ENEMY TERRITORY > ETMAIN & play as usual ! 8^ ]

The only thing is ya hafta resize to fullscreen in OPTIONS everytime you play -- it won't save that change.pirat
avatar
Valkyr

Posts : 472
Points : 454
Join date : 2011-08-16
Location : Rochester, NY. USA

Back to top Go down

Re: Still having problems

Post by Riccardo on Thu Aug 30, 2012 4:51 pm

K ill try it thanks
avatar
Riccardo
BANNED

Posts : 40
Points : 54
Join date : 2012-06-08
Age : 19
Location : st.paul

Back to top Go down

Re: Still having problems

Post by Riccardo on Thu Aug 30, 2012 5:05 pm

ok i did that but it isnt working and when i start the game the launcher with all those green words one is yellow so how do i get that back green?
avatar
Riccardo
BANNED

Posts : 40
Points : 54
Join date : 2012-06-08
Age : 19
Location : st.paul

Back to top Go down

Re: Still having problems

Post by Noname(Est) on Fri Aug 31, 2012 3:42 am

hmm are you using xp,vista or 7 and what sp and so one there are alot of problems when running 7 even i had a lot off trouble with my new pc what has 7 you need to run in admin everything and so one
avatar
Noname(Est)

Posts : 465
Points : 469
Join date : 2011-05-16
Age : 26
Location : Estonia/Tallinn

Back to top Go down

Re: Still having problems

Post by Valkyr on Fri Aug 31, 2012 6:10 am

Noname, Riccardo is using a Mac, I believe. That makes me ill-equipped to help him because my Mac knowledge is limited.

What does the error message say? That will usually indicate what needs attention
avatar
Valkyr

Posts : 472
Points : 454
Join date : 2011-08-16
Location : Rochester, NY. USA

Back to top Go down

Re: Still having problems

Post by Riccardo on Sat Sep 01, 2012 6:03 pm

Yes i have a mac 10.5.8 not an intel based and the only problem is that the game quits itself when i try and enter and when the launcher loads when on the green sentences are yellow but it does it when there all green too so i dunno whats wrong with it
avatar
Riccardo
BANNED

Posts : 40
Points : 54
Join date : 2012-06-08
Age : 19
Location : st.paul

Back to top Go down

have you upgraded your Mac O/S lately

Post by Valkyr on Sat Sep 01, 2012 9:03 pm

riccardo,I am wondering if you have upgraded your O/S and could that be rersponsible for your trouble. Here is a link to what should be a good version download for MAC. cut and paste it into your browser

http://returntocastlewolfenstein.filefront.com/file/Enemy_Territory_Mac;44985x#Download
avatar
Valkyr

Posts : 472
Points : 454
Join date : 2011-08-16
Location : Rochester, NY. USA

Back to top Go down

Re: Still having problems

Post by Riccardo on Sat Sep 01, 2012 10:11 pm

its not upgraded but we changed computers and i dont think it works on here ill just wait till i get a PC cuz mac sucks :l
avatar
Riccardo
BANNED

Posts : 40
Points : 54
Join date : 2012-06-08
Age : 19
Location : st.paul

Back to top Go down

Re: Still having problems

Post by Beavis on Tue Sep 04, 2012 10:32 am

I regularly play ET using OS X (10.6.8 ) on an Intel iMac, Windows 7 (SP1) on a Intel Core i3 HP notebook, AND Ubuntu (12.04) on the same Intel Core i3 HP notebook (dual-boot), and I don't have any problems.

The native OS X ET client works great on OS X (I prefer to play ET on my iMac because of the third-party, non-Apple keyboard I use with it). Everything just works and Apple hardware rocks.

What model of PowerPC (PPC) Mac do you have? What are the specs (processor, RAM, etc)? Does it have the resources needed to play ET? Is your OS X installation on that Mac trustworthy? Have you tried reinstalling OS X and then reinstalling the ET client?
avatar
Beavis

Posts : 279
Points : 377
Join date : 2012-05-01

Back to top Go down

Re: Still having problems

Post by Riccardo on Tue Sep 04, 2012 3:06 pm

ill look into it
avatar
Riccardo
BANNED

Posts : 40
Points : 54
Join date : 2012-06-08
Age : 19
Location : st.paul

Back to top Go down

Re: Still having problems

Post by Kernel26 on Sat Sep 08, 2012 10:59 am

I don't believe the et client for Mac was compiled for Power PC processors, just intel.
If you have an older PPC Mac that might be the problem.

This is from memory so I can be completely certain.

Kernel26
Guest


Back to top Go down

Re: Still having problems

Post by Lance Boil on Sat Sep 08, 2012 2:20 pm

Sorry to see that you are having problems yet riccardo. I know nothing about a mac, but I was poking around with google and stumbled across this series of posts. Don't know if there is anything there to help you, but there are some links there to a youtube video with some comments that you might check out. Good luck getting up and going.
avatar
Lance Boil

Posts : 119
Points : 99
Join date : 2011-08-23
Location : USA Mid-East

Back to top Go down

Re: Still having problems

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum